Ez a mai cikk igen különleges lesz. Nem lesz szó bérlésről, meg kaucióról, meg arról sem hogy milyen gonoszok a bérbeadók, és hogy a bérlők hogyan nem fizetnek... ami amúgy sem fedi a valóságot, de ezt most hagyjuk.

Te, aki ezt most olvasod részt vehetsz egy izgalmas dologban. Ha férfi vagy, lehet hogy inspirál majd az, hogy csak nők vesznek részt benne. Ha nő vagy, akkor meg lehet hogy az fog inspirálni, hogy anyukaként is ki lehet lépni, sikeres tud lenni az ember.

Egy olyan versenyről van szó, amelyben csak anyukák vehetnek részt. Bocs a többieknek, de ez most egy ilyen. A verseny célja, hogy

"felhívjuk arra a figyelmet, hogy az anyák számára meglehetősen kilátástalan munkaerő-piaci helyzetből is van kiút.

A verseny során olyan anyukákat mutatunk be, akik nem féltek a saját lábukra állni és kisgyermekek, család, házimunka mellett indították el saját vállalkozásaikat – és ezzel példát mutatnak minden anyukának!"

Szóval, én is indultam ezen a versenyen. 

Ha úgy gondolod, hogy fontos a bérlők problémáival, jogaival foglalkozni, akkor szavazz rám!

Ha úgy gondolod, hogy fontos felvilágosítást adni a bérbeadóknak, akkor szavazz rám!

Ha úgy gondolod, hogy fontos lenne kialakítani ma Magyarországon egy másfajta bérlői-bérbaadói kultúrát, bérlői-bérbeadói magatartást, szavazz rám!

Nem ígérek semmit a szavazásért, nem tudok 5 csillagos luxus utat vagy ajándékot adni, de ki tudom fejezni hálámat önzetlen segítségedért és egy nagy KÖSZÖNÖM-öt küldök.

És remélem, hogy a jövőben egy forradalmian új bérlési szokást tudunk együtt kialakítani. Segíts te is hozzá, hogy ez így legyen!

Szavazni itt tudsz, csak kattints rá (én a 34. anyaversenyző :) vagyok):

Szavazni 2015. április 30-ig, 22.00 óráig lehet!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm :)

Forgács I. Heli